Bekerprogramma drie Hogelandster clubs bekend

HET HOGELAND – De wedstrijden in de eerste ronde van de KO-fase van de noordelijke districtsbeker zijn bekend. De hoofdmachten van vv Winsum, SV Bedum en VV Noordwolde komen zaterdag 22 oktober in actie.

Eersteklasser vv Winsum gaat op bezoek bij VEV ‘67 in Leek, dat in competitieverband een klasse lager uitkomt. Tweedeklasser SV Bedum speelt uit in Stadskanaal, waar de Bedumers het moeten opnemen tegen derdeklasser SJS. VV Noordwolde is de enige van de drie Hogelandster clubs die thuis speelt. De derdeklasser ontvangt eersteklasser Pelikaan S uit Oostwold (Westerkwartier) dat enkele ex-profs in de gelederen heeft, waaronder Angelo Zimmerman (o.a. Cambuur, Emmen, Veendam) en Jos Hooiveld (o.a. FC Twente, FC Kopenhagen, Celtic en Southhampton).

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.