“Wat is dementie?”

WINSUM – Op 20 oktober is Raoul Dik te gast bij Alzheimer Café Winsum. Hij is werkzaam als arts bij De Hoven. Met hem gaan we in gesprek over wat dementie nu precies is en waaraan je het herkent. Krijg je dementie wanneer je vergeetachtig wordt?

We zullen nader ingaan op hoe dementie wordt vastgesteld en wat de rol van de dokter daarin is. De verschillende vormen van dementie worden besproken en ook zal aan de orde komen wat belangrijk is in de omgang met iemand met dementie.

Donderdag 20 oktober bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten. De toegang is als altijd gratis.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !