Kinderen rennen bijna 7000 euro bij elkaar voor kindcentrum in Warffum

WARFFUM – De onlangs gehouden sponsorloop voor het nieuwe kindcentrum in Warffum heeft maar liefst 6.850,90 euro opgeleverd. De loop zelf is, zoals gemeld, prima verlopen. Bedrijven en particulieren uit Warffum doneerden met een warm hart. 

Begin deze maand was echter nog niet bekend wat de inspanningen van de kinderen precies hadden opgeleverd. Nu blijkt dus dat de Warffumer leerlingen bijna 7000 euro bij elkaar hebben gerend. Het geld wordt gebruikt voor de aankleding van de buitenspeelplaats bij het nieuwe kindcentrum in nieuwbouwplan De Laan Zuid.

De bouw van kindcentrum bevindt zich in de afrondende fase. De week voor de kerstvakantie verhuizen obs Jansenius de Vries, cbs De Rank en kinderopvangorganisatie KindH naar hun nieuwe onderkomen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !