Kleindierenshow in Kruisweg

KRUISWEG – Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november organiseren PKD De Marne en KCP ‘Streven naar Beter’ uit Winsum een kleindierenshow. De show vindt plaats bij Pauzenga V.O.F. aan de Groene Wierde 3 in Kruisweg.

Deze Noord-West Groningenshow zou een uitgebreide show met pluimvee, duiven, konijnen, cavia’s en watervogels moeten worden. Echter, de vogelgriep zorgt er vanwege het vervoersverbod voor dat pluimvee, watervogels en duiven niet naar de tentoonstelling kunnen.

Foto: kippen, een mandarijneend en duiven tijdens de kleindierenshow in 2017

Nu zullen er voornamelijk konijnen, in vele rassen en kleurslagen, en cavia’s te bewonderen zijn.

Aanvang vrijdag: 14.00 tot 21.30 uur welkom. Zaterdag:10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.