Avondmuziek in Kloosterburen

KLOOSTERBUREN – Zondagavond 27 november wordt er voor het eerst een ‘Avondmuziek in Kloosterburen’ georganiseerd. ‘Avondmuziek’ is een ingetogen samenzijn van een klein uur waarin klassieke (koor)muziek, poëzie, samenzang en stiltemomenten centraal staan. Dit alles op het snijvlak van cultuur, rust en bezinning.

De muzikale medewerking wordt verleend door Kamerkoor Arti Vocali uit Winschoten en Vrouwenensemble ‘Collegium Musicum Loppersum’, organist Jan Luth en dirigent Jelke Hamersma. Het repertoire is afgestemd op de periode tussen Allerzielen en Advent.

Het samenzijn is in de St. Willibrorduskerk te Kloosterburen, een prachtige kerk met kathedrale akoestiek!

Toegang is gratis. Een vrije gift aan het eind van de avond voor de onkosten is welkom.

Foto: Kamerkoor Arti Vocali uit Winschoten

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.