Laatste Open Podium van dit jaar op Andledon

DEN ANDEL – Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel organiseert komende vrijdagavond (18 november) haar laatste open podium van dit jaar voor muzikanten, vertellers, dichters en kleinkunstenaars.

Vorig seizoen is Andledon gestart met een regelmatige serie van open podia. Om de week op vrijdagavond stond het podium open voor regionaal talent. De gasten hebben kunnen genieten van singer songwriters, kleinkunst en poëzie.  Ook heeft het open podium geleid tot nieuwe culturele acts en samenwerking. De eerstvolgende en laatste keer dit jaar is vrijdagavond 18 november vanaf 20 uur. Gezien de animo, mooie acts en gezelligheid, zullen ook in 2023 met regelmaat open podia georganiseerd worden. Voor nu sluit het cultuurerf, met uitzondering van de X-Masfair op 11 december, haar deuren voor de culturele acts. Natuurlijk blijft Andledon nog wel open voor gebruik door derden met betrekking tot lezingen, cursussen en trainingen, vergaderingen en wat meer. Aanmelden voor het open podium is niet nodig, maar wil men zeker zijn van een plaats op het podium dan kan dat bij Andledon worden aangegeven.

Het open podium start vrijdag 18 november om 20:00 uur.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.