Bordspellen spelen in De Holm in Den Andel

DEN ANDEL – Vrijdag 18 november start het bordspelseizoen in De Holm in Den Andel. Vanaf 19.30 zijn liefhebbers welkom om bordspellen te komen spelen. Tijdens de avond zijn in ieder geval de volgende bordspellen aanwezig:

  • De verdwenen ruïnes van Arnak
  • Cascadia
  • Can’t stop
  • Azul
  • Grand Austria hotel

Ook het nieuwe spel ‘Grunn, pioniers in de provincie’ kan gespeeld worden. Daarnaast zijn er ook een aantal spellen voor 2 personen aanwezig en kan je natuurlijk ook je eigen lievelingsspel meenemen. De aanwezige spellen zijn zowel gelukspellen, legspellen als expertspellen, voor ieder wat wils. Ken je de regels niet, geen probleem, er wordt, indien gewenst, uitleg gegeven.

Vooraf aanmelden voor deze avond is niet nodig. Je bent welkom op vrijdag 18 november om 19.30 in De Holm, de Streekweg 41 Den Andel.

Wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met de organisatie via het mailadres: marc@verschurenadvies.com

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.