ROK-kastjes van Sinterklaas 

WINSUM – Vanaf zaterdag 26 november staat er in Winsum, rondom de Obergumer Kerk (ROK), een aantal kastjes van Sinterklaas. Hier kan iedereen, jong & oud een cadeautje neerleggen en een ander pakje meenemen. Verrassing!

Dus; pak thuis iets in cadeaupapier, iets wat mooi of wat nog goed is om te gebruiken of erg lekker is. Je mag er een sticker bijdoen voor welke leeftijdscategorie het is. Eventueel kan je een gedicht erbij doen. En breng het naar één van de kastjes en haal zelf je cadeau van Sint eruit. Het kastje van Sint is  dus ook voor volwassenen.

Dit initiatief komt van buitengewoonzijn.nu en wordt uitgevoerd door buurtvereniging ROK (Rondom Obergumer Kerk). De kastjes staan in de Westerstraat, Hoofdstraat O. en Lijnbaan. Dus kom vanaf zaterdag a.s. langs een kastje in Winsum en laat je verrassen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !