ABBA Tribute Band en Bluesheat naar De Hoogte

WINSUM – Komend weekend is het twee keer feest in partycentrum De Hoogte. Vrijdag 16 december komt de ABBA Tribute Band op veler verzoek nog een keer naar Winsum. Een dag later zijn bluesliefhebbers aan de beurt als de Groningse band Bluesheat te gast is.

Eigenaar Klaas Brouwer sluit op 2 januari voorgoed de deuren van De Hoogte. Om dit ietwat draaglijker te maken worden er nog een paar leuke evenementen georganiseerd in de laatste weken van 2022.

ABBA Tribute Band

Gewoon een gezellige avond nostalgie: meezingen en dansen op o.a. Mama Mia, Waterloo, So Long, Dancing Queen, Ring Ring, Take A Change On Me, Gimme Gimme Gimme etc.

Kaarten in de voorverkoop bij Sporthuis Winsum en online via ticket.eventree.nl

Bluesheat

Opzwepend, rauw en authentiek. Met passie en gevoel voor onvervalste bluesmuziek is Bluesheat een echte aanrader voor een gezellig avondje uit. Op eigen wijze bewerkte sounds van o.a. Elmore James, Muddy Waters en Howlin Wolf en andere blueswerken (boogie, rock, jungle, slow, shuffle, swing) die op gevarieerde en inspirerende wijze de zaal in worden gelanceerd. Entree: 5 euro, voor bezoekers die ook bij Ralph de Jongh zijn geweest is de entree gratis.

Op 30 december is het slotfeest met de 12-koppige soulband Soulvibration.

De afscheidsreceptie is op 1 januari, met livemuziek van Ronald Niholt.

Graag tot ziens op een van deze evenementen voordat het doek definitief valt voor De Hoogte.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !