Feestelijke heropening HHC Winsum

WINSUM – Donderdag (22 december) hield Het Hogeland College een bijzonder feestje in de school aan de Meeden. Scholieren, ouders, genodigden, buurtbewoners en belangstellenden konden het eindresultaat bewonderen van een ingrijpende verbouwing die in het afgelopen jaar is uitgevoerd. Ook werd het kerstgevoel van de school deze dag meegenomen; er werd geld ingezameld voor de voedselbank. Het werd een zeer geslaagde dag.

Van 8.30 tot 15.30 uur konden leerlingen deelnemen aan in totaal veertien workshops, waaronder kerstkoekjes bakken, kerstkaarten maken, kerstukjes maken, een pubquiz spelen, lasergamen en T-shirts bedrukken. Tijdens de door leerlingen van het profiel ‘Dienstverlening en producten’ georganiseerde kerstmarkt werden de producten verkocht. De opbrengst van € 308,10 is gedoneerd aan Voedselbank Het Hogeland. Daarnaast brachten ook bezoekers nog producten mee voor de voedselbank.

Vanaf half 6 was dan de feestelijke heropening en konden alle aanwezigen luisteren naar – en vooral ook meezingen met – de zingende buschauffeur Burdy. die al zijn bekende nummers – en dat zijn er nogal wat – te gehore bracht. De dag werd ’s avonds afgesloten met een schoolfeest voor de leerlingen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.