Lichtjestocht door Het Hogeland

HET HOGELAND – Voor aanstaande vrijdag (30 december) is er weer een lichtjestocht met versierde trekkers georganiseerd door gemeente Het Hogeland. De Boeren Samenwerkingsverband Noord Nederland (BSNN) zal met een groep van 70 versierde trekkers een deel van de gemeente Het Hogeland een lach op het gezicht toveren.

Vanaf 16.15 uur zullen de boeren zich verzamelen bij het startpunt aan de Juffer Marthastraat 9a in Warrffum, om vervolgens om 17.00 uur te vertrekken voor een route die zal gaan langs onderstaande dorpen:

Den Andel, Westernieland, Pieterburen, Wierhuizen, Broek, Kleine Huisjes, Molenrij, Kloosterburen, Kruisweg, Hornhuizen, Pauze (Ommerlanderweg 12 Hornhuizen), Ulrum, Leens, Wehe den Hoorn, Eenrum, Lutke Saaxem, Baflo, Takkebos, Winsum, Het Aanleg Winsum (eindpunt).

Op voorhand is het lastig aan te geven hoe laat elk dorp wordt aangedaan, daarom wordt op facebook per dorp aangegeven waar de karavaan zich tijdens de tocht bevindt.

Foto: lichtjestocht 2021

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.