Opening BBB-Partijbureau

COLMSCHATE – Woensdagmorgen was de officiele opening van het partijbureau van de BoerBurgerBeweging in Colmschate (Overijssel). Daarbij aanwezig Arie Molenhuis, voorzitter van Hogeland Lokaal Centraal, bondgenoot van de BBB.

Om 10.00 uur werd de officiële openingshandeling verricht door partijleider Caroline van der Plas en BBB-voorzitter Erik Stegink.

De in Winsum woonachtige Molenhuis had, na eerdere ontmoetingen met de BBB-lijsttrekker in Den Haag en Nijkerk (Gld), een persoonlijke uitnodiging gekregen. Hij voelde zich zeer vereerd en liet dit blijken door naast de felicitaties aan Van der Plas en het BBB-bestuur een bloemstuk, diverse cadeaus uit Groningen en gemeente Het Hogeland, waaronder een USB-stick met filmpjes van deze gemeente, te overhandigen.

Op dit moment heeft de BoerBurgerBeweging ruim 10.000 leden, die allen een uitnodiging hadden ontvangen voor een rondleiding door het nieuwe partijbureau ’s middags.

De campagne van de BBB voor de Provinciele Staten-verkiezingen in Groningen start op 14 januari 2023. Voor Arie Molenhuis is er in de campagnevoering ook een rol weggelegd, maar hij kan nog niet aangeven welke hoedanigheid dat zal zijn.

Foto: Molenhuis, Van der Plas en Stegink

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !