Leerlingen Praktijkonderwijs Terra Winsum halen SVA certificaat 

WINSUM – Leerlingen uit jaar 4 en 5 van het Praktijkonderwijs van Terra Winsum die de module Winkel volgden hebben hun SVA (scholing voor arbeid) certificaat gehaald. Onder begeleiding van een docent en een examinator moesten de leerlingen diverse handelingen uitvoeren zoals: FiFo vullen, spiegelen en lopen met een rolcontainer.

Daarnaast werden er vragen gesteld over situaties die de leerlingen tegen kunnen komen in het werkveld. De leerlingen hadden zich de afgelopen maanden goed voorbereid en gingen daarom allemaal met een certificaat naar huis.

Foto: op verhoging: Bryan Hegeman en Yanick Zuidema. Op de vloer: Michaela Twigt, Naomi Bisschop, Nans Noorman (docent), Ivar Suuroverste, Lysanne van der Wiel, Lieke van der Heide, Marth Boer en Tim Tonkes. Jos Tuitman ontbreekt op de foto.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.