VVSV’09 zoekt enthousiaste hoofdtrainer

In verband met de terugkeer in de standaard 5e klasse zaterdag, is VVSV’09 voor komend seizoen (2023/2024) op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

VVSV’09 heeft momenteel 2 senioren heren elftallen en een dames elftal. Daarnaast is er vanaf dit seizoen een SJO gestart, waarbij de jeugd onder SJO De Marne speelt. Dit is een samenwerkingsverband van VVSV’09, FC LEO en VV Kloosterburen. Op deze manier hopen we de doorstroom vanuit de jeugd zowel qua kwaliteit als kwantiteit een boost te geven en te waarborgen.

Wij zoeken een trainer die goed de verbinding kan maken met de groep, en die een winnaarsmentaliteit kan implementeren zonder daarbij de gezelligheid en humor uit het oog te verliezen. Iemand die de spelers kan motiveren om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Komend seizoen beginnen ook 2 nieuwe leiders bij het eerste elftal. Zij kennen de club en de spelers door en door en kunnen de trainer ondersteunen waar nodig.

Je zult de trainingen verzorgen op de dinsdag- en donderdagavond, en het team neerzetten en coachen op de zaterdagmiddag.

Uiteraard dient de trainer te beschikken over juiste diploma’s / licenties.

Mocht je vragen hebben of gewoon even vrijblijvend willen informeren naar bovenstaande vacature, kun je contact opnemen met de voorzitter van onze vereniging: J. Muller, telefoonnummer: 06-23158767 of een mail sturen naar jordymuller.zkgmail.com

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !