Bibliotheek Winsum viert de Boekenweek met een verhalenavond

WINSUM – De Boekenweek is hét leesfeest van ons allemaal. De Bibliotheken van Het Hogeland organiseren daarom tijdens deze Boekenweek op vrijdag 17 maart een inspirerende verhalenavond in de bibliotheeek van Winsum waarop twee bijzondere inwoners van het Hogeland het podium krijgen.

Caroline Penris, fotografe uit Eenrum, neemt je mee in de verhalen achter de sprekende zwartwit foto’s die ze maakte voor haar boek ‘Ankers op het droge’. Ze belde op goed geluk aan bij mensen in de provincie en mocht naar hun prachtige verhalen luisteren. Luister mee naar haar verhaal en ervaringen bij het maken van dit boek.

Schrijfster Ingeborg Nienhuis uit Vierhuizen, presenteert haar nieuwste boek ‘Hoeze Toenbaauw’. Het boek in de Groninger streektaal leest als een ode aan de Groninger binnenstad en biedt tevens een inkijkje in een studentenleven. Ingeborg vertelt ons over het ontstaan van het boek en het schrijven in het Gronings. Ook zal ze ons trakteren op een kort verhaal.

Op deze avond is er ook gelegenheid de boeken aan te schaffen en te laten signeren door Ingeborg en Caroline. De avond start om 19:30 uur en de entree is 5 euro. Kaarten kun je bestellen op de website: www.biblionetgroningen.nl/agenda/winsum.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.