Inwonersonderzoek over service: Doet u mee?

HET HOGELAND – De gemeente Het Hogeland houdt een online onderzoek onder inwoners van Het Hogeland. op het gemeentehuis horen ze graag wat u van hun service vindt. Doet u ook mee? Ga naar de website van de gemeente: www.hethogeland.nl/ onderzoek23. Het invullen kan nog tot 20 maart.

Wilt u graag meedoen aan het onderzoek maar heeft u hierbij hulp nodig? Vraag aan uw familie, buren of vrienden om samen met u de vragenlijst in te vullen. Voor (digitale) hulp kunt u ook terecht bij de bibliotheek/ het Taalhuis in Bedum, Leens, Uithuizen en Winsum.

Liever telefonisch meedoen? Bel de gemeente op 088 – 345 88 88. Er wordt dan een terugbelafspraak met u gemaakt voor een interview via de telefoon. U wordt later gebeld door een medewerker van Onderzoekdoen.nl. Ook voor andere vragen over het onderzoek kunt u het centrale nummer bellen.

Onder de deelnemers van het onderzoek worden 10 Hogeland-verrassingspakketten verloot.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.