Swingende zangworkshop CT Heida

KLOOSTERBUREN – Bij voldoende deelname organiseert Podium Nicolaaskerk op zondagmiddag 2 april a.s. een zangworkshop, die wordt gegeven door zangeres CT Heida uit Groningen. De workshop gaat door als er minimaal 20 deelnemers zijn. 

Soul, ritme, groove, energie, emotie, passie, kleur en het ‘samengevoel’ zijn enkele steekwoorden voor deze super swingende zangworkshop. Deze is geschikt voor iedereen die van zingen houdt: jong en oud, man of vrouw. CT zorgt ervoor dat de verschillende stemmen een harmonieus geheel worden door middel van meerstemmig zingen. Dus hoe meer verschillende stemmen, hoe leuker het wordt. Zij maakt gebruik van professionele apparatuur en zorgt ook voor de teksten van de liedjes. De workshop duurt ongeveer drie uur en begint om 13.30 uur.

Singer-songwriter

CT Heida is een enthousiaste bezige bij op muziekgebied. Zij is singer-songwriter en haar stem en pianospel zijn karakteristiek voor haar mooie meerstemmige liedjes, die naast soul, ook invloeden bevatten van blues, jazz, country, pop en rock. In 2017 verscheen haar album ‘Little Woman’. Een nieuwe plaat komt eraan. Maar CT is niet alleen uitvoerend muzikant, ze heeft ook een eigen zangpraktijk en geeft muziek- en zangworkshops op maat voor particulieren en bedrijven.

De kosten bedragen 25 euro per persoon, inclusief materiaal. Aanmelden kan tot 27 maart a.s. via info@nicolaaskerk.NU. Informatie: 0595-487788.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.