Koffie met WMO-informatie in Eenrum

EENRUM – In het dorpshuis van Eenrum is donderdag 13 april een gratis toegankelijke koffie-ochtend met voorlichting van de gemeente over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). De ochtend wordt georganiseerd door het bestuur van het Ontmoetingspunt Eenrum. De bijeenkomst begint om 10.00 uur met een kopje koffie of thee met iets lekkers. 

Daarna zal WMO-consulent Ellen Pastoor van de gemeente Het Hogeland het een en ander vertellen over de WMO. Zij geeft namens de gemeente aan wat de mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld langer thuis te kunnen blijven wonen en welke voorzieningen of aanpassingen er vanuit de WMO geboden kunnen worden. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld een aanpassing van een drempel of een traplift.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !