Struinen, planten ruilen en ook nog wat opsteken over de natuur 

LAUWERSOOG – Kom in de meivakantie, op zaterdag 29 april, naar de Natuurmarkt bij het Lauwersnest! Er zijn kraampjes met keramiek, mandenvlechters, honingverkoop, wolspinnerij, ijs- en kaas, biologisch vlees, natuurboeken, schilderijen, zeepjes, kunst op tegeltjes en mokken en fotokunst.

Struin lekker langs alle standjes, kom meer te weten over de vogels in het gebied of breid je verzameling natuurboeken uit. Ook aan de innerlijke mens is gedacht; er is een koffiehoek en er zijn meerdere kraampjes met lekkernijen. Heb jij in jouw tuin vaste planten die aantrekkelijk zijn voor insecten? Neem dan stekjes mee en ruil deze met anderen!

Datum: zaterdag 29 april van 10:00 – 16:30
Locatie: Activiteitencentrum Lauwersnest
Gratis en aanmelden niet nodig

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !