Dodenherdenking Baflo

BAFLO – Het jaarthema in 2023 voor de Dodenherdenking op donderdag 4 mei is “Leven met oorlog”. Met dit thema vraagt het Nationaal Comité 4 en 5 mei aandacht voor de impact van oorlog op individuen, families en de samenleving. Tijdens deze herdenking worden om 20.00 uur in het gehele land twee minuten stilte in acht genomen voor de Nederlandse oorlogsslachtoffers.

In Baflo is er uiteraard aandacht voor de historische gebeurtenissen door een herdenking bij het monument aan de zuidzijde van de Laurentiuskerk. Een ieder is van harte welkom om de Dodenherdenking bij te wonen !!

Het bestuur van de Algemene Oranjevereniging Baflo wenst iedereen een zinvolle 4 mei-herdenking toe.

Foto: Dodenherdenking Baflo 2022

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.