Publiek geniet op Graspop 2023

RASQUERT – Graspop Festival 2023 is afgelopen zaterdag een groot succes geworden. Op 3 podia zorgden 13 acts, van dance tot rock, ervoor dat alle aanwezigen werden bediend. Een compliment voor de organisatie die met deze line up de bezoekers tevreden huiswaarts zag gaan.

Met headliners als Son Mieux en Claw Boys Claw kan het al bijna niet mis gaan. En zo bleek, het werden twee totaal verschillende optredens die allebei zeer aanspraken. De show van Son Mieux is strak geregisseerd, terwijl Claw Boys Claw het juist meer moet hebben van het spontaan opzwepende. Het publiek genoot zichtbaar.

In de MegaPartyTent, nieuw dit jaar, zorgden Slam Housuh in de Pauzuh, Beatcrooks, Natte Visstick en Badd Dimes voor een uitgelaten stemming. In de feesttent was het de hele avond house en dance, waar de jeugd én oudere jongeren helemaal los konden gaan. Hartkloppingen van de dreunende bassen kregen ze op de koop toe.

Graspoll-winnaar Dan and the Middle Men, Baardvader en Volbeatz waren geprogrammeerd voor liefhebbers van het stevigere werk en daarnaast lieten Kuzko, Marathon en Never Been To Berlin dat ze zeer talentvol zijn en op geheel eigen wijze het publiek wisten te vermaken.

Filmpje: Ronnie Afman

De 31e editie van Graspop werd afgesloten met ‘It All Started In The Nineties’. De naam verraadt het al, een podiumact met uitsluitend (herkenbare) muziek uit de jaren negentig, dat bijna door iedereen werd meegezongen……… en gesprongen.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.