Open Poort Eenrum over pelgrimeren

EENRUM – De maandelijkse Open Poort-ochtend in Eenrum zal vrijdag 2 juni in het teken staan van pelgrimeren. Pelgrimeren is van alle tijden, maar maakt de laatste jaren een enorme opmars door. Waarom trekken zoveel mensen de wandelschoenen aan en gaan op pad?

Tijdens de Open Poort in Eenrum vertellen Bert en Rita de Vries en Ate en Anneke Faber hier mee over. Zij komen net terug uit de Pyreneeën, waar zij een deel van de Camino naar Santiago de Compostella hebben gewandeld.

Elke eerste vrijdag van de maand is De Poort in Eenrum geopend van 10.00 tot 12.00 uur voor koffie, thee, appeltaart en een thema. De Poort is het gebouwtje naast de kerk van Eenrum.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.