Uitslag + programma nacompetitie voetbalclubs Het Hogeland

HET HOGELAND – Dinsdag kwam vv Winsum in actie in de 1e ronde van de nacompetitie tegen Broekster Boys met als inzet de beslissingswedstrijd tegen VV Spijkenisse voor een plek in de landelijke 4e divisie. Zaterdag hadden de Winsumers nog met 2-0 van de Friezen gewonnen, die daarmee het kampioenschap in 1F misliepen. Drie dagen later troffen beide clubs elkaar in Damwoude weer en dit keer wonnen de Boys. Het werd in een spannende wedstrijd na verlenging 2-1 voor de thuisploeg, die daarmee opgaat voor promotie. Voor de Winsumers houdt het hier op, maar kan de ploeg van trainer Fred de Boer, met een keurige 6e plaats, terugzien op een prima seizoen.

Voor drie Hogelandster clubs is er nog wat te halen. Zo komen VV Kloosterburen en ZEC nog in de wei voor promotie en moet Corenos aan de bak voor lijfsbehoud.

Dinsdag 30 mei

1e ronde nacompetitie voor promotie naar de 4e divisie (zaterdag)

Broekster Boys – vv WINSUM  2-1 n.v.   Doelpunt vv Winsum: Tijs Mulder   vv Winsum uitgeschakeld

Programma zondag 4 juni

1e ronde nacompetitie voor promotie naar de 4e klasse

SVBC – VV Kloosterburen, bij winst speelt VV Kloosterburen op 11 juni op neutraal terrein tegen de winnaar van Blauwhuis – Diever/Wapse voor promotie naar de 4e klasse

Programma zaterdag 10 juni

Finales

Terrein BNC (Finsterwolde): ZEC – SETA, bij winst promoveert ZEC naar de 4e klasse

Corenos – Winnaar NWVV-Tiendeveen op neutraal terrein, bij winst handhaaft Corenos zich in de 4e klasse/AT

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.