Rocking Good Folk houdt Zinderende Zomersessie

WINSUM – Zondag 30 juli organiseert Rocking Good Folk een Zinderende Zomersessie bij Café The Jolly Cat. “Het is tijd om weer een mooie warme zomermiddag muziek te maken met zijn allen! Wie er vorig jaar bij was weet: het terras achter bij The Jolly Cat is een heerlijke plek om op een mooie middag te zitten en dit te organiseren”, aldus Corine Nugteren van RGF.

Deze Zomersessie is een Singing Session, dus veel folksongs en shanties. Iers, Schots, Engels, algemeen Keltisch, het is er allemaal.

Wat is een singing session? Bij een folksessie zit iedereen gezellig om de stamtafel of in een kring om samen b.v. traditionele Ierse muziek ten gehore te brengen. Bij een Singing Session ligt de nadruk op liedjes. Er is ruimte voor wat in de folkwereld “tunes” genoemd wordt, maar de hoofdmoot is zang: Ierse, Schotse, Engelse folk. Een folksessie is geen optreden, maar een samenspel!Er zijn muzikanten aanwezig, dus er is muzikale begeleiding, maar wil je ook meezingen, schuif heerlijk aan.

We vragen geen entree, een vrijwillige bijdrage voor Rocking Good Folk kan in de collectezak gedaan worden als je ons werk wilt ondersteunen.

Waar: Cafe The Jolly Cat, Hoofdstraat W 5a te WINSUM

Wanneer: Zondag 30 juli vanaf 14:30 uur

Voor meer info over Rocking Good Folk klik hier

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.