Expositie tijdens Culturele Doedag in de Blauwe Schuit in Winsum

WINSUM Op zaterdag 9 september van 14.00-17.00 uur vindt wederom de Culturele Doedag plaats in Cultureel Centrum de Blauwe Schuit in Winsum met een prachtige expositie van de makers van het herstelatelier The Living Museum.

Op deze middag kan je kennismaken met allerlei activiteiten die in de Blauwe Schuit worden georganiseerd. Beleef muziek, toneel, theater, voorstellingen, workshops en … geniet wederom van een prachtige expositie van eigenzinnig werk van zowel geschoolde als ongeschoolde Makers van het herstelatelier The Living Museum Winsum.

Het eigen verhaal is goed vertegenwoordigd en een deel van het werk is te koop. Met de koop sponsor je het herstelatelier The Living Museum Winsum en daarmee het herstel van een of enkele deelnemers aan dit unieke atelier. Van elk verkocht werk gaat de helft van de opbrengst naar de Maker.

Meer informatie over ons vindt u op Facebook en Instagram onder de naam: The Living Museum Winsum of www.blauweschuit-winsum.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !