Bijzondere open dag bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad

UITHUIZEN – Uitvaartverzorg van Stad tot Wad opent op zaterdag 23 september haar deuren aan de Edama 8 in Uithuizen met een bijzondere open dag. Reden is het 55-jarig bestaan van de uitvaartverzorger en een nieuwe generatie Kremer, die klaar is om verder te gaan met Uitvaartzorg van Stad tot Wad, families bij te staan en hen te ontzorgen. Het thema van de open dag is ‘Nazorg is ook onze zorg’, met o.a. lezingen door landelijk bekende sprekers.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad vindt het belangrijk dat er ook na het afscheid nemen van een dierbare zorg is. Na de uitvaart moeten er immers nog veel zaken geregeld worden en dat kan soms behoorlijk ingewikkeld zijn. Het is dan fijn om daar deskundige hulp bij te krijgen. Met het thema ‘Nazorg is ook onze zorg’ wil Van Stad tot Wad daarover informeren, aan het denken zetten en bewustwording creëren. Daarnaast is er informatie over de collecties urnen en sieraden van Van Stad tot Wad en over de wereldlichtjesdag die zij organiseren.

Interessante lezingen

De drie specialisten die een lezing geven zijn Max Leffring van NabestaandenZorg, Sander van der Meer van Digital Life Legacy en familietherapeut Else-Marie van den Eerenbeemt. Zij delen hun inzichten en expertise in presentaties waarin emotie en humor elkaar afwisselen. Het belooft een boeiende middag te worden.

Iedereen is welkom vanaf 12.00 tot 13.00 uur en vanaf 15.20 uur om rond te kijken of vragen te stellen. Na de lezingen is de uitreiking van de kadobon voor de fotoshoot. De lezingen beginnen om 13.00 uur. Aanmelden hiervoor kan via info@uitvaartzorgvanstadtotwad.nl, het aantal plaatsen is beperkt.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.