Mizzemos met kindervoorstelling naar ‘Op Maarhuizen’

MAARHUIZEN – Maaike van der Haar (Mizzemos) komt met ‘Rinkel en Saar naar de onderwaterwereld’, een prikkelarme muzikale theatervoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar, naar ‘Op Maarhuizen’. De voorstelling is op zondag 22 oktober en begint om 15.00 uur.

Mizzemos is een koosnaampje van Maaike van der Haar. Haar vader noemde haar vroeger zo. Onder deze naam publiceert Maaike liedjes, (luister)verhalen en korte voorstellingen voor kinderen.

De liedjes en verhalen zijn geïnspireerd door het leven met en van haar kinderen en hun onuitputtelijke fantasie. Maaike vertaalt de belevingswereld van peuters en kleuters naar prikkelarme muziek, met oog en oor voor details. De liedjes gaan over alledaagse dingen, over emoties (die er allemaal mogen zijn), de natuur, en bevat elementen van natuurlijk ouderschap. Maaike is moeder van Gijs (2016) en Joren (2018) en woont met haar man Werner en een gezellige dierenclub op een woonboerderij in Groningen.

Rinkel en Saar naar de onderwaterwereld

Rups Rinkel en lieveheersbeestje Saar gaan op avontuur! Vanuit de tuin komen ze door het magische belletje van Rinkel in een betoverende wereld onder water, waar ze van alles beleven en zeedieren ontmoeten, zoals een zeepaardje.

De prikkelarme voorstelling met handpoppen is interactief en afwisselend, aansluitend op de spanningsboog van kinderen (vanaf 2 jaar).

Kom je ook meegenieten van het verhaal en de liedjes?
Duur: +/- 35 minuten (geen pauze)

Voor kaartverkoop klik hier

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !