De Huiskamer van Warffum start het naseizoen

WARFFUM – De Huiskamer van Warffum begint dit weekend met een keur aan activiteiten aan het naseizoen. Zo is er jazz te beluisteren, kun je aanschuiven bij de Thuistafel en zijn er twee exposities te bewonderen.

Vrijdagavond 29 september is Jazzy, de jazzformatie van Joost van der Beek (gitaar) en Arthur Buitelaar (bas), te gast aan de Noorderkerkstraat 13. Aanvang van het optreden is 21.00 uur. Op zaterdagochtend is er een Thuistafe-lunch vanaf 11.00 uur. Deze lunch, met soep en broodjes, wordt gratis aangeboden aan Warffumers en is bedoeld als de start van een wekelijks terugkerende Thuistafel: een plek en een moment waarin je ongedwongen onder het genot van een kopje koffie/thee met koek bij kunt kletsen over van alles en nog wat. Deze thuistafel zal elke zaterdag plaatsvinden, van 10.00-12.00 uur. Aansluitend is er a.s. zaterdag om 13.00 uur boeken- en platenruilen. Breng weg of neem mee!

Op de tijden dat de Huiskamer van Warffum is geopend is er ook gelegenheid om de expositie van Hans-Peter Cordes te bezoeken met foto’s van tulpenvelden op het Hogeland. Tevens is er een kleine tentoonstelling met keramiek en beelden. Alle activiteiten in de Huiskamer zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeker op prijs gesteld.

Zie ook www.huiskamerwarffum.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !