Zo, dat is tot 12 oktober

Was er nog de Nationale week van de sport, de Week van lezen en schrijven, Monumentendag, de Oktober kindermaand, de Maand van de geschiedenis, de Week van de eenzaamheid, de Kinderboekenweek, de Dag van het condoom, Dierendag, Heb ik wat gemist? Mail me.

Wat er nog komt?

Dag van de Leraar, Actiedag ‘Meld Geweld’, Dyslexiedag, Internationale dag voor de beperking van natuurrampen, Nationale Integratiediner, Internationale Dag van de Palliatieve Zorg, Dag van de Duurzaamheid, Werelddag van de Geestelijke Gezondheid, Coming-Outdag.

Zo, dat is tot 12 oktober.

Niet bestaand: Dag van met rust gelaten worden, de Week van laat me met rust, de Maand van geen belangstelling, Het Jaar van de themaloosheid.

Tijl Uilenspieghel

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.