SHOOT THE MOON terug van weggeweest

DEN ANDEL – Zaterdag 21 oktober komt Wieb Zigtema naar dorpshuis ‘Op Streek’ in Den Andel. Zigtema (ex The Rousers/The Thought/Serenes), de man die in 1987 al op Noorderslag speelde, zou zichzelf niet zijn zonder ‘eigen‘ band. Vandaar de heroprichting van SHOOT THE MOON. De band die in de jaren ’90 twee mooie albums maakte op het VAN-label uit Den Haag.

De muziek is als vanouds: Stevige popmuziek met een flinke punk-inslag waarbij de melodie niet vergeten wordt. De gitaar speelt de hoofdrol, vooral live, waarbij de van Zigtema bekende transparante geluidsmuur nog steeds recht overeind staat. Opzwepende, soms melancholieke muziek met hoogwaardige compositie’s.

Zaterdag 21 oktober, Dorpshuis Op Streek, 21.00 uur. 

https://www.wiebzigtema.com

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.