Kounavvelz, de nieuwe ‘klaaicore’-sensatie

MIDDELSTUM – Kounavvelz is dé nieuwe ‘klaaicore’-sensatie uit Groningen, bestaande uit Bas Bosman en Sanni van Polen. Ze steken Groninger klassiekers in een nieuw jaren 90 jasje. Vrijdag 6 oktober kwam de debuutsingle ‘Lydia’, orgineel van Wia Buze, uit. Het is een samenwerking met de bekende zanger Ger Warink uit Loppersum.
De debuuttrack van de nieuwe klaaicore sensatie Kounavvelz: Lydia (ft. Ger Warink). Kounavvelz: Bas Bosman & Sanni van Polen. Originele tekst: A. Kuiper. Vocals & Beats: Ger Warink, Eling Zuidhof en Bas Bosman. Crew: Sieme Gerrijts (Regie), Ryan Marijn Douma (Camera, drone, edit), Bachir Benchagra (Fotograaf). 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.