‘An Animated Journey’ door CMV De Bazuin Winsum

WINSUM – Op zaterdag 25 november speelt Christelijke Muziekvereniging De Bazuin Winsum in cultuurcentrum Op Maarhuizen ‘An Animated Journey’. Tijdens dit concert worden door het Groot Orkest en Twister diverse nummers uit bekende animatiefilms gespeeld. Het concert start 20.00 uur. 

‘An Animated Journey’ is speciaal voor dit concert gecomponeerd door de dirigent van De Bazuin Henk Smit en zijn compagnon Gary George. De muziek wordt ondersteund met beeldmateriaal.

CMV De Bazuin Winsum

CMV De Bazuin Winsum is een fanfareorkest uit Winsum (Gn) en bestaat reeds 103 jaar. Het Groot Orkest bestaat uit ongeveer 40 leden en staat al ruim 30 jaar onder leiding van dirigent Henk Smit. Twister, het opleidingsorkest van de muziekvereniging, speelt onder leiding van dirigent Stefan de Groot. Beide orkesten treden jaarlijks meermaals op in de omgeving Winsum. Daarnaast heeft de vereniging het dweilorkest ‘De Boogbloazers’, die regelmatig op feesten en festivals te horen zijn.

De entreeprijs is 15,00 euro in de voorverkoop via de website (www.bazuin-winsum.nl) en 17,50 euro aan de deur. De voorverkoop start 25 oktober. Er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij, want vol = vol.

Kijk voor meer informatie op www.bazuin-winsum.nl of volg de vereniging via Facebook en Instagram.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.