Openstelling Repair Café Winsum

WINSUM – Op 28 oktober is er van 10.00-12.30 uur weer Repair Café in gebouw De Poort in Winsum. Ben je in september vergeten naar het Repair Café te komen? Kom dan nu en laat je artikel repareren. Hoe fijn is het dat iets het ook doet of er goed uitziet bij gebruik. Al 10 jaar repareert Repair Cafe Het Hogeland veel verschillende spullen. Weet dat 70% van de herstelacties zijn gelukt, wat met een 9,4 door de bezoekers is gewaardeerd.

Met wat voor spullen komen de bezoekers?

Denk aan een speelgoed, fiets of muziek-, tuin-, verlichtings- of huishoudelijke apparatuur. Uiteraard kunnen ook kledingstukken, mits schoon, worden hersteld. Heb je kleding van Maxima en past het net niet goed?  Een broek innemen of broekspijp veranderen qua lengte is geen probleem.

De reparaties zijn gratis en met een niet-verplichte bijdrage na afloop draag je bij aan het openhouden van het Repair Café. Bij uw bezoek worden geen persoonsgegevens gevraagd.

Bezoek de website voor meer en de juiste informatie www.repair-cafe-het-hogeland.nl

Zaterdag 28 oktober staan de koffie en thee klaar om 10.00 uur in De Poort, Borgweg 36 in Winsum. Kom op tijd, want mogelijk is er enige wachttijd. Parkeren kunt u dichtbij.

“Wij zien jullie graag komen, want wij houden van repareren!”

Na deze is de eerstvolgende openstelling op zaterdag 25 november.

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.