Blues & More Festival in Baflo

BAFLO – Stichting Live Noord organiseert op zaterdag 18 november in zalencentrum Concordia een Blues/Rock-festival waarbij vele soorten Blues aan bod komen. De organisatie heeft een vijftal zeer talentvolle (inter)nationale acts weten te strikken, waaronder gevestigde namen, die het podium zullen beklimmen.

Zo zal één van Nederlands oudste Rhythm and Blues bands Bintangs haar opwachting maken in Baflo. De band met nog steeds Frank Kraaienveld in de gelederen rockt als vanouds.

Ben Poole komt met z’n band overgevlogen uit de UK. Ben Poole is een zeer talentvolle zanger-gitarist en mag zich al melden bij de beste gitaristen in Europa. Het optreden in Baflo maakt deel uit van zijn Europese Tour.

Copperhead County speelt onvervalste Southern rock. De band speelt vaak uitsluitend eigen werk met invloeden van Lynyrd Skynyrd en Blackberry Smoke.

Met Bacon Fat Louis hebben we het over smerige, rauwe blues, waarin de band rijkelijk put uit invloeden als R.L. Burnside, Jack White en Son House. Maar het is vooral de muziek, die bij Bo Hudson (cigar box gitaar, zang), Harp Attack Pete (harmonica, percussie, zang) en Big Kick Rick (drums, percussie) indruk maakt.

Let’s Drive is een band van vier gedreven muzikanten die hun sporen in de muziek hebben verdiend. Geïnspireerd door o.a. Joe Bonamassa, Gary Moore en Doyle Bramhall II is de band in 2019 opgericht.

Plaatselijke vinyl DJ Red Bottle zal het bal openen en de pauzes opvullen met prachtige blues……………and more.

Rond ‘diner time’ is de keuken geopend en zijn er diverse hamburgermenu’s en snert voor de inwendige mens.

Deuren gaan om 15.00 uur open. Het eerste opreden staat gepland om 15.30 uur. Kaarten zijn te koop bij Coop Baflo en Sporthuis Winsum voor 15.00 euro. Voor het kopen van kaarten online check de site live-noord.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !