Strapatsky Ensemble: Muziekmakerij voor jong en oud

KLOOSTERBUREN – Op zondagmiddag 29 oktober treedt het Strapatsky Ensemble op bij Podium Nicolaaskerk in Kloosterburen. Muziekmakerij, zo omschrijven de mannen van Strapatsky hun optredens. Eigen nummers en bestaand werk voeren ze uit met zichtbaar plezier, op traditionele en zelfgebouwde instrumenten. Leuk voor jong en oud!

Rob Vlaar, Hans van Dorp, Tjitze Vogel en Louis Godschalk, vier Hogelandster muzikanten met stevige wortels in jazz, pop en wereldmuziek. Naast traditionele instrumenten als orgel, trombone, saxofoon en drums, bespelen ze zelfgebouwde instrumenten waaronder een ronde marimba. Diverse componisten schrijven hiervoor speelse en verrassende stukken. Bestaande, of eigen nummers, de uitvoering is steevast origineel. Soms melancholiek, dan weer ritmisch of opzwepend en het plezier waarmee dit viertal speelt, werkt aanstekelijk.

Aanvang: 15.00 uur. Entree: vrije gift. Aanmelden via info@nicolaaskerk.NU

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik danĀ hier !