Energie-avond in Eenrum

EENRUM – Op initiatief van de Groninger Energie Koepel, en in samenwerking met de gemeente Het Hogeland, wordt er op dinsdag 14 november een avond gehouden over energie. De Hogelandster Energie Coöperatie zal de avond in Café Zaal Bulthuis inleiden.

Op deze avond komen vele aspecten van energie aan bod. Zo geeft Marc Koetje van Technisch Expert Jansen een presentatie over zonnepanelen. In de pauze is er ruimschoots gelegenheid om met elkaar en met de sprekers van gedachten te wisselen.

Na de pauze zal Thom Niemeijer van BEVO Isolaties & Duurzaamheid ingaan op waar het mee begint: besparen door onder andere te isoleren. Ook na afloop is er ruim gelegenheid voor vragen en discussie over de mogelijkheden.

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !