Sinterklaasfeest voor iedereen dankzij Stichting Vrienden Voor Elkaar Winsum

WINSUM – Voor gezinnen, die op of onder het bestaansminimum leven, is het extra moeilijk om in de dure maand december in de normale levensbehoeften te voorzien, laat staan de kinderen wat extra’s te geven. Daar komen nog de hoge energiekosten bij, waardoor men niet of nauwelijks meer maandelijks rond kan komen. Om hun zorgen enigszins te verlichten, wil Stichting Vrienden Voor Elkaar Winsum (Gr.) de kinderen vanaf  0 t/m 12 jaar een leuke Sinterklaasavond bezorgen. Dit is ons mogelijk gemaakt door de (financiële) bijdragen van particulieren, bedrijven, instellingen, maatschappelijke organisaties en de kerken.

Het is voor ouders (een ouder) met thuiswonende kind(eren) woonachtig in de dorpen Winsum, Adorp, Sauwerd, Baflo, Rasquert, Den Andel en Tinallinge met een minimaal inkomen (b.v. een bijstandsuitkering, een uitkering op basis van de WW, WAO, WIA of Wajong, een uitkering op basis van de AnW of andere inkomsten).

Aanmelding

Per post, per telefoon, verstuur een email of vul het contactformulier van onze website www.vriendenvoorelkaarwinsumgr.nl in.

Vermeld daarbij de volgende gegevens:

* achternaam ouder(s)

* adres/postcode/woonplaats:

* telefoonnummer

* voornaam kind

* jongen/of meisje

* leeftijd van het kind

* verlanglijstje van het kind

Waar moet de aanmelding naar toe?

Per post naar: Hanneke Ritzema, Geert Reindersstraat  7,   9951 CC Winsum

Per e-mail: hannekeritzema@hotmail.com

Telefonisch: Harry Meinders, 0595-442354

Via de website ( www.vriendenvoorelkaarwinsumgr.nl ) het in te vullen contactformulier versturen.

Aanmelden tot wanneer?

Uiterlijk zondag 19 november 2023 moet de aanmelding binnen zijn.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !