Laatste openstelling Repair Café Winsum in 2023

WINSUM – Op 25 november van 10.00-12.30 uur is er Repair Café in gebouw De Poort aan de Borgweg 36, Winsum. Alweer voor de 10de en laatste keer is het Repair Café in Winsum in 2023 geopend. Een bijzonder goed bezocht jaar waarin veel gerepareerd en hersteld is.

Het zal mogelijk door de stijgende energiekosten en aandacht voor natuur en milieu zijn, dat er meer belangstelling en bewustwording is om spullen te laten repareren. Dit jaar was 70% goed te herstellen. Met een 9,4 als waarderingscijfer, ondanks de toegenomen drukte, heeft het Repair Café nog steeds zeer tevreden bezoekers. De koffie en of thee met koek en het gesprek met de anderen in de wachtruimte, veraangenaamde het wachten.

Deze 25ste november is de laatste openstelling van 2023. Dus kom dan nu en laat je artikel repareren. Hoe fijn is dat iets het ook doet of er goed uit ziet bij gebruik.

Met wat voor spullen komen de bezoekers?

Denk aan een speelgoed, fiets of muziek-, tuin-, verlichtings- of huishoudelijke apparatuur. Uiteraard kunnen ook kledingstukken, mits schoon, worden hersteld. Heb je kleding van Maxima en past het net niet goed?  Een broek innemen of broekspijp veranderen qua lengte is geen probleem.

De reparaties zijn gratis en met een niet-verplichte bijdrage na afloop draag je bij aan het openhouden van het Repair Café. Kom op tijd, want mogelijk is er enige wachttijd. Parkeren kunt u dichtbij. Bij uw bezoek worden geen persoonsgegevens gevraagd.

Bezoek de website voor meer en de juiste informatie www.repair-cafe-het-hogeland.nl

Zaterdag 25 november staan de koffie en thee klaar om 10.00 uur in De Poort, Borgweg 36 in Winsum. In december is er geen Repair Café, de eerstvolgende is op zaterdag op 27 januari 2024.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !