Café Zaal Bulthuis: het oudste danscafé in de provincie weer open

EENRUM – Oude tijden herleven, dansschool Randoe gaat lesgeven in de Grote Zaal van ‘Bulthuis’. Met ingang van zaterdag, 10 februari 2024 om 20.00 uur klinkt er door de legendarische geluidsinstallatie weer een romantische Engelse Wals, een swingende Quickstep en een zinderende Cha Cha Cha!

Dansschool Randoe heeft talloze mensen leren dansen en vele topparen voortgebracht. Aarzel niet langer: op een unieke manier en met meer dan 45 jaar ervaring leren wij u te genieten van muziek en beweging. Dansen is gezond, ontspannend en onwijs leuk om te doen. Een keer geen televisie of bankhangen, maar samen met je partner een avond uit en andere mensen ontmoeten. Come Dancing! Kijk op www.dansschoolrandoe.nl of op de Facebookpagina.

Aanmelding/opgave gewenst, bel na 13.00 uur de danstelefoon: 06 53 925 495.

Whatsapp kan ook, of een mail naar: dansschoolrandoe@gmail.com

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !