Alex Siegers geeft intiem concert in Eenrum

EENRUM – Op zondag 10 december geeft Alex Siegers een intiem concert bij Kunst en Vrijheid te Eenrum. Vorig jaar vierde hij zijn 40-jarig artiestenjubileum met een nieuw album van zijn eigen band Bright Side Up.

Alex Siegers kreeg met zijn onmiskenbare, soulvolle stemgeluid landelijke bekendheid als zanger bij bands als Nancy Works on Payday, de Louisiana Men en Street Beat Empire. Solo brengt Alex een breed repertoire, waarbij hij put uit het grensgebied van jazz, pop en Americana.

Bij zijn akoestische optreden in Kunst en Vrijheid wordt hij begeleid door gypsyjazz-gitarist Wouter Poot.

Kunst en Vrijheid is het voormalige café Centraal in Eenrum. De voormalige slijterij doet dienst als minibieb, in de etalage zijn exposities en de woonkamer wordt regelmatig opengesteld voor kleinschalige optredens. Let op: vanwege het beperkte aantal plaatsen wordt tijdig reserveren aangeraden.

Kunst en Vrijheid, Hoofdstraat 11, Eenrum

Aanvang: 15.00 uur  Entree: 5 euro  Reserveren: info@kunstenvrijheid.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !