Groningse avond met muziek van  StAD en HISTER in Bulthuis Eenrum

EENRUM – Zaterdag 16 december komen de bands StAD en HISTER naar Eenrum voor een lekker avondje muziek in ’t Gronings. De plek: de grote bovenzaal van Café Bulthuis waar alle stoelen aan de kant gaan en de grote speakers eindelijk weer eens de kans krijgen om te doen waar ze voor gemaakt zijn!

De avond begint om 20.30 uur met de band HISTER. Een duo uit Groningen die begin dit jaar het Grunnger Laidjesfestival won. Ze zullen het publiek trakteren op een set waarbij uptempo pop liedjes afgewisseld worden met rustige melancholische nummers.

Om 21.45 uur is het dan de beurt aan de 8-koppige formatie StAD. Een cultband die begin deze eeuw gezien werd als een van de aanjagers van de Groningstalige popmuziek. Na een radiostilte van 20 jaar zijn ze terug. Ze spelen live een dynamische en gevarieerde set. Gitaarmuziek met brede arrangementen met een afwisseling van ingetogen liedjes tot zwaardere rocknummers. En alles in t Grunnegs!

Kaarten aan de zaal: € 7,50

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.