Bespeling Hemonycarillon te Middelstum

Bespeling Hemonycarillon te Middelstum door Henk Veldman op zondag 4 februari 2024 van 14.00 tot 15.00 uur.

De beiaardier voor deze bespeling koos voor het thema ‘Winter en sneeuw’. Hij zal er zeker in slagen die sfeer met dit programma op te roepen, of de weergoden hem daarin bijstaan is maar afwachten, aan zijn keuze zal het niet liggen. Het wordt genieten van wintermuziek uit de barok, romantiek, impressionisme en expressionisme, zwierige walsen, Amerikaanse wintersfeer en Hollandse oubolligheid. Muziek van de 16e tot de 21e eeuw. Kom luisteren in het mooie Asingapark bij de Hippolytuskerk te Middelstum naar de live bespeling door Henk Veldman, neem warme chocola mee of ga na afloop bij Mendels theetuin, theeschenkerij Ewsum of bij Herberg in de Valk.

De toren is tijdens de bespeling geopend. Zie voor het volledige programma www.carillonmiddelstum.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !