24 februari openstelling Repair Café Winsum

Van 10.00 tot 12.30 uur in het gebouw De Poort aan de Borgweg 36 te Winsum staan wij weer klaar voor u. Klaar om samen weer van alles te repareren en herstellen. Denk aan keuken- en muziekapparatuur, verlichting, tuin- en bouwgereedschap, speelgoed, kleding en andere textielproducten. In ongeveer 70% van het aangeboden materiaal doen we dat succesvol.

De afgelopen periode hebben we twee videofilms op de website geplaatst die een indruk geven van hoe de openstelling verloopt en wat wij doen. Een video komt voort uit het bezoek van de jeugdige klimaatburgemeester aan ons Repair Café. De andere is onderdeel van de campagne Moi Winsum. Bezoek de website www.repair-cafe-het-hogeland.nl om een indruk te krijgen van onze inzet.

Het bezoek aan ons Repair Café is nog steeds drempelloos, gratis en volledig anoniem. Een vrijwillige donatie maakt het voor ons al 10 jaar mogelijk om dit te doen. Wij krijgen geen gemeentelijke subsidie. Met de toenemende belangstelling voor het repareren en de grote drukte willen we de groep vrijwilligers uitbreiden.  Heb je ook interesse om als vrijwilliger mee te doen, kom dan ook eens sfeer proeven of een ochtendje meedraaien. Wie weet vind je het leuk om je bij ons aan te sluiten.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !