Informatieavond het Hogeland loopt voor geluk

Op woensdag 28 februari a.s. is er om 20.00 uur een teamavond/informatieavond in de kantine van  vv Winsum.  Deze avond is voor iedereen die meer wil hebben over de 2e editie van het Hogeland loopt voor geluk.  

Op 6 en 7 juli 2024 van 11.00 – 11.00 uur wordt dit evenement georganiseerd. Dit jaar wordt het een 24-uurs wandelestafette en een triatlon op en rond het Geert Reinders Sportpark in Winsum. Dit alles met als doel geld in te zamelen voor kankeronderzoek dit alles in samenwerking met de Maarten van der Weijden Foundation. Zie voor meer informatie: Het Hogeland loopt voor geluk 6 en 7 juli 2024 (mvdwfoundation.nl)

U bent van harte welkom en de koffie staat klaar!!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !