Hulp bij belastingaangifte

Onder het motto “Laat geen geld op de plank liggen” roepen wij mensen met een laag inkomen  op zich ook dit jaar aan te melden voor de gratis belastingservice, die de stichting Vrienden Voor Elkaar Winsum Gr., Mensenwerk Hogeland en Biblionet Groningen gezamenlijk organiseren.

De Belastingdienst verzoekt om vóór 1 mei 2024 de aangifte inkomstenbelasting over 2023 in te dienen. Behalve bij deze aangifte kan men ook worden geholpen bij de toeslagen en eventueel verzoek om kwijtschelding Gemeentelijke Heffingen en Waterschapslasten. Het is bedoeld voor inwoners in de gemeente Het Hogeland met een laag inkomen (tot 120% van het bijstandsniveau}.

Waar en wanneer

In maart en april worden de aanmeldingen afgehandeld.

Mensenwerk Hogeland doet dat in 3 bibliotheken:

Uithuizen:  maandag 18 maart en maandag 8 april    vanaf 09.00 – 12.30 uur

Leens:         woensdag 20 maart en woensdag 3 april vanaf 09.00 – 12.30 uur

Bedum:       maandag 25 maart vanaf 09.00 -12.00 uur.

Ook kunt u digitaal (computer) worden geholpen of in het kerkgebouw De Poort in Winsum op woensdag 20 maart vanaf  13.30 – 17.30 uur.

Aanmelden

Mensen die gebruik willen maken van onze belastingservice kunnen zich melden bij Henk Wolters telefoon 06-23672464 of e-mail henkwolters@kpnmail.nl onder vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer en de wijze waarop men geholpen wil worden.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !