Presentatie dorpsvisie Usquert

Op donderdag 11 april zal de Vereniging voor Dorpsbelangen Usquert haar nieuwe dorpsvisie 2024-2034 presenteren. Een enquête door het dorp en twee dorpsavonden in het afgelopen jaar vormden de basis van de nieuwe dorpsvisie, die daarmee door het dorp wordt gedragen. Hierin worden behoeften en wensen samengevoegd in een uniek boekwerk, waarin per thema op een overzichtelijke manier wordt toegelicht wat het toekomstbeeld is van Usquert over 10 jaar.

De feestelijke presentatie zal plaatsvinden in het Dorpshuis (groene zaal), aanvang 20:30u, inloop vanaf 20:15u. Een wethouder van de gemeente zal aanwezig zijn en onderdeel zijn van de eerste uitreiking. Alle dorpsgenoten zijn van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze presentatie en feestelijke afsluiting van dit proces. Tevens zijn diverse betrokken organisatie uitgenodigd om aanwezig te zijn. Maar: eigenlijk is een nieuwe visie natuurlijk een nieuw begin van vele actiepunten voor het dorp, en hiervoor nodigen we eenieder uit om hier aan deel te nemen!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !