Jaap Mulder “Yapp’s Nickelodeon”

Dit is het verhaal van een muzikant die tijdens de strenge Franse lockdowns een manier zocht om zijn eigen moraal en dat van zijn vrienden en fans hoog te houden. Dus maakte Jaap home-video’s, waarbij hij alle instrumenten bespeelde en zijn muziek begeleidde met beelden: persoonlijk, indrukwekkend en poëtisch.

Liefhebbers konden tegen een symbolische vergoeding een abonnement afnemen om wekelijks een muziekfilmpje in de mailbox te ontvangen. De video’s kregen de verzamelnaam ‘Yapp’s Nickelodeon’, naar de eerste bioscooptheaters in de Verenigde Staten waar je voor een stuiver een korte film kon zien.

Jaap Mulder geeft inmiddels in Frankrijk en Nederland concerten, waarbij hij verschillende instrumenten live bespeelt om de geprojecteerde beelden te begeleiden.

Origineel, virtuoos en verrassend!

Op zondag 14 april 2024  Theater in de Warf  Vaart Westzijde 12  Warfhuizen
15:00 uur. Entree: € 12,50 tickets en info via https://theaterindewarf.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !