Koopvaardijdienst Eemshaven gaat niet door

EEMSHAVEN – Vanwege de coronacrisis is besloten de koopvaardijdienst in het zeemanshuis in de Eemshaven geen doorgang te laten vinden. De dienst, die jaarlijks minimaal honderd bezoekers trekt, stond voor november op de kalender.

Het cancelen van de dienst betekent ook dat de collecte – waarvan de opbrengst ten goede zou komen aan de kerstpakketten-actie voor zeelieden die tijdens de Kerst in de haven liggen of vlak voor de Kerst weer naar zee zijn vertrokken – niet doorgaat.

In deze kerstpakketten zal dit jaar ook een USB-stick met een corona-proof opgenomen Koopvaardijdienst zitten. Giften ten bate van deze kerstpakkettenactie zijn uiteraard van harte welkom.

Kijk ook op: www.zeemanshuiseemshaven.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !