Kringloop 4you in Bedum geopend

BEDUM – Sinds 15 oktober is Bedum een kringloopwinkel rijker. In het oude pand van de Blokker aan de Kleinestraat 2, in het hartje van Bedum, is Kringloop 4you geopend. Aan de drukte op de openingsdag en de dagen daarna te zien, is er veel belangstelling voor deze nieuwe winkel.

Eigenaren Roelof en Klara Bus verkopen in de winkel tweedehands artikelen, van TV’s tot kinderboeken. En ook voor van alles voor de inrichting van uw huis kunt u bij de kringloopwinkel terecht.

Geen Kleding

Kleding wordt er niet verkocht, maar overbodige goede kleding kunt u wel bij Kringloop 4you kwijt. Dit zal dan worden opgestuurd naar door Roelof en Klara  gesteunde projecten in het buitenland. “Naast kleding is inbreng alles wat u niet meer nodig heeft van harte welkom. Grote artikelen graag even in overleg.”

Op de facebookpagina KrinloopBedum4you wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten van de kringloopwinkel.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !