Therese Doesburg wordt raadslid voor ChristenUnie

HET HOGELAND – Therese Doesburg uit Bedum is voor de ChristenUnie de gedoodverfde kandidaat voor de opvolging van Theo de Vries die vanavond als wethouder wordt geïnstalleerd. De Vries legt dan het raadslidmaatschap neer. 

Doesburg is classica, in het dagelijkse leven is zij docent Grieks en Latijn op het Gomarus College in Groningen. In 2014 werd zij raadslid voor de ChristenUnie in de gemeente Bedum. Nadat Theo de Vries zijn raadslidmaatschap heeft neergelegd, zal de burgemeester, als hoofd van het stembureau eerst formeel aan de afgetreden wethouder Blok vragen of hij de raadszetel ambieert. Deze zal zonder twijfel weigeren. Daarna is de eerstvolgende op de CH-lijst aan de beurt. Doesburg zal tijdens de volgende vergadering geïnstalleerd worden./BM

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !